Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tv-spels fantasier i ett huvud byggt av tjut.


egen-ritade gubbar spökar framför mina ögon
dom tror att dom kan skrämma mig
göra mig dödlig
vet du hur fel dom har?
det vet jag
jag är omöjliheternas omöjlighet
och du kan inte döda mig
dom kryper
och krälar
på mina näthinnor
som stora insekter
men jag har ingen insekts-spray
kan jag låna din?
så fort jag har den i min hand så sväljer jag
för att få allt att försvinna
samtidigt som du
ingen vill veta av mig
för att jag har en bekant
som ingen annan vill ha
han är min vän
vi brukar leka
med våra storbystade blonda dockor
i sanden
och klippa av deras hår
för att ändra ideal
men vi förlorar alltid
vi dör
och till slut blir det som alltid;
game over.




Fri vers av Kathleen
Läst 389 gånger
Publicerad 2006-06-25 00:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kathleen