Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En ovärdig existens

Ibland önskar jag att mitt liv var en film.
Då kunde jag snabbspola hela 20årsåldern och hoppa in direkt när jag är 30. Eller 40. Eller allra helst när jag är död.

Jag köpte den nya singoalla-smaken idag. För att skämma bort mig själv lite, du vet. Den smakade precis som dem andra och jag klarade att trycka in två efter varandra i käften innan jag blev uttråkad.

Jag försökte röka fler cigg än min dagliga ration. Orkade bara röka fyra stycken. Sen såg jag inte poängen längre. Kom inte ens upp i min ration, men jag tänker att lungcancern väntar nog på mig imorgon också.

Hoppas jag.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Lättpåverkad
Läst 215 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-05-17 21:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lättpåverkad
Lättpåverkad