Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

friska drömmar om sjuka former.


när ingen vill prata med mig
då pratar jag med mig själv
det blir bäst så
för jag har alltid dom bästa svaren
jag kan låtsas att jag har en bästa vän
eller att jag är någon helt annan
fantasier är bra i lagom stora mått
eller små
akta dig så att du inte blir galen
det kan hända vem som helst
men inte mig
jag är inte som någon annan
styggelser händer aldrig mig
den dag jag blir galen
då skiner solen i helvetet
tacka vet jag gud!
så länge jag får dom rätta svren
och ibland får låtsas att jag är någon annan
som jag egentligen inte är
då är jag lycklig
lycklig där på gränsen
mellan galen och \"normal\"
för det är väl det man ska vara...
normal
som alla andra
för det är det jag alltid velat
det är ditåt jag strävar
att få vara normal
och ses som normal
som en i mängden
gör mig till en sån som du
ställ mig i den där formen
som formar alla
så att dom ser ut som varandra
för jag vill också
lycklig eller inte;
jag vill också.




Fri vers av Kathleen
Läst 337 gånger
Publicerad 2006-06-25 00:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kathleen