Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tom text

ja har ingenting längre att skriva om

innebär det att man är lycklig
eller att man är så trasig att fingrarna inte orkar slå över tangenterna




Fri vers av elvira.V
Läst 184 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2019-05-18 09:27



Bookmark and Share


  julia.s
<3
2019-05-19
  > Nästa text
< Föregående

elvira.V