Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

säg nåt som hjälper


dricker vin på tom mage
sköljer ner mina alvedon
för jag har en feber som aldrig försvinner
och en ätstörning som inte gör det heller
känner mig konstig som aldrig gråter
men skrattar inte heller

jag önskar att alvedonen på 500mg
hjälpte mot trasiga hjärtan
men det behövs starkare än så
det hjälper ju inte ens mot feber




Fri vers av elvira.V
Läst 179 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-09-04 21:02



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
Avgränsningar. Begränsningar. Gränser.
2020-09-05

  Eleni_
Så igenkännande.
Tycker mest om första delen av dikten.

2020-09-05

  Ulf D VIP
Rubriken får ej något svar, en förstärkning av raderna. Vem kan veta vad som hjälper? När det är mellan orden smärtan växer. Intressant är avsaknaden av versaler och skiljetecken.
2020-09-04
  > Nästa text
< Föregående

elvira.V