Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om jag skrev till dig en vacker symfoni

som talar om hur mycket jag älskar dig
Skulle du då bli glad över det och känna dig tillfreds
och lycklig och bara sjunga med
Skulle du då bara vilja börja dejta med mig regelbundet
och låta alla andra killar få vara helt passé
Skulle du det?

Om jag skrev till dig ett notblad med riktigt härliga
ljuva toner som skulle få många miljoner
människor att bara börja dansa
Skulle du då våga kliva upp på golvet tillsammans
med mig och börja dansa genom att chansa på
att det för alltid ska vara vi två som framåt går
För skojfriska och glada i hågen håller vi nästan
jämt och ständigt på att för varann
hålla på och tramsa av ren kärlek till varandra
Skulle du inte vilja det?

Men vad du då än gör
Slarva inte bort den kärlek som jag ger till dig
varje gång som jag ler emot dig
För om du inte gör det, kommer jag ju bara
att ge dig mer och mer av den varan
då det är du som för alltid kommer att vara min
helt underbara älskade tjej

Om jag skrev till dig en vacker symfoni
En störtskön melodi
Skulle du då...

Ken Cassel
18/5-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 144 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-05-18 18:21



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fint Ken
2019-05-18
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel