Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon ljög för honom

Hittade på
Undanhöll honom sanningen
Och nu undrar ni säkert, varför då?
Jo, hon ville bara att han skulle få känna på
hur det känns när någon han bryr sig om gör så
Beter sig så
Hittar på en massor av saker som inte stämmer
Det som han så ofta har gjort emot henne utan att tro
att hon fattar vad han håller på med
Hon ser rakt igenom honom
Men så har de båda känt varandra också ända sedan
de var små
Så henne lurar han inte så lätt, vilket han borde förstå
Men om han fortsätter att hålla på och ljuga för henne
så är det hon som tänker gå, för att aldrig mera
vända sig om igen
För då är han inte längre hennes, älskade vän
Hon tycker inte om att behöva känna sig sviken
Inte av honom i alla fall...

Hon ljög för honom!

Ken Cassel
19/5-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 118 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-05-19 20:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel