Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
[2014-06-25] do you brush your teeth before you kiss?


vill inte bli vän med din syster

förväxlar din lukt med något annat
vänjer mig vid att vara omtyckt
omhållen lite för ofta
(det går så fort för dig)


räds din närhet ibland


som i ett försök till värdighet
(som om jag inte ljuger alls)
vill jag få gå ensam hem


du skrattar åt allting
som verkar falla mig i smaken
- ljudet av ditt trapphus
dina dörrar bakom mig
blandningen av tandkräm och sperma
och jag tänker att jag älskar
älskar älskar älskar när du kommer


men inte dig




Fri vers av eventualiteter
Läst 181 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-05-20 12:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

eventualiteter