Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

alla människor är en möjlighet

vill ha dig nära
känna hur du andas mot min hud
du trycker dig långsamt mot mig
och jag kan känna hur mina väggar rämnar
fortare än vad jag bygger upp dem


vill hålla din hand i regnet när vi går hem
känna dina svala läppar mot min hjässa
din arm som letar sig runt min höft
en ständig närvaro att vila i
en tillåtelse att falla sönder

-
vill känna mig använd
utnyttjad
uppäten
letar efter allt som är tillfälligt
vill få känna mig otillgänglig
bara fånga det flyktiga
en liten stund
-


vill dansa långsamt intill dig i ditt kök
när dörren står öppen mot innergården
det doftar regn
träden har precis börjat blomma
och du har fått glasögon
som du tar av dig
för att kyssa mig ordentligt
- allt smakar kaffe
söndagsmorgon
och trygghet

-
vill ha skavsår
blåmärken på insidan låren
känna dina fingrar gräva sig in i min hud
tänka att
det känns likadant varje gång
vill testa alla, smaka alla, vill ha – allt
glömma var min kropp slutar och världen börjar
känna allt så nära att det är omöjligt att tänka klart

du berättar om ditt liv
dina hjärnspöken
och dina konkreta tips för att mota bort dem

jag vill kräkas av vämjelse och
avundas dig
samtidigt

vill att du ska vilja ha mig
be mig stanna
önskar att det kändes som om det spelade någon roll

vill känna mig uppfylld
upprymd
eller åtminstone kåt

känner inte dig

känner inte igen mig


tänk
om du ser precis
hur min person bara speglar din

tänk om du inte ser det alls





Fri vers av eventualiteter
Läst 231 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-05-20 12:58



Bookmark and Share


  julia.s
första stycket i den här verkligen drog tag i mig. och lämnade inte. applåder, och tack.
2019-05-20
  > Nästa text
< Föregående

eventualiteter