Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sviken ännu en gång

Jag vet inte
Du var ju inte där som överenskommet
Så där stod jag och väntade på dig som vanligt
helt i onödan
För du dök ju aldrig upp
Och att behöva stå där i mörkret alldeles ensam
allt för länge utan dig, kändes jävligt tufft
Ja, för det var ju i riktigt tuffa kvarter som vi två
skulle mötas på
Men när du aldrig dök upp så vågade jag faktiskt
inte stå kvar där så mycket längre då jag istället
börjde att gå därifrån
För jag kan ju inte bara stå kvar där och vänta på dig
hur länge som helst
Den obligatoriska kvarten räcker gott och väl
Standard
Väntar inte mycket längre än så
Men nu undrar jag bara, vart var du någonstans
För vad har du nu för en anledning att komma undan
din svikare
Och kom nu inte med den gamla vanliga historien
om att du har tappat bort din klocka igen
För det köper jag inte

Jag vet inte
Du var ju inte där som överenskommet
Din svikare...

Ken Cassel
20/5-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 213 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-05-20 16:09



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vad missar jag?
2019-05-20
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel