Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Augustiblå

Vi ristar träd i leran
följer årstidernas rörelser
älvens vågkanter, gränserna
släta och oöverstigliga
himlen går i lä och skymmer
den förbiilande solen
nu faller asplöven, och åran
slår mot kanten
snart somnar ekan gnisslande tungt
snart strös vi som ljus över sanden




Fri vers av Grävling
Läst 145 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-05-22 18:39



Bookmark and Share


  Arvast
Talande för ett liv i en stad med en bred älv som livsnerv. :)
2019-05-22

  Nanna X
Ja vad är människan emot livet liksom.
2019-05-22

  Larz Gustafsson VIP
Eller aska i minneslunden.
2019-05-22

    ej medlem längre
Bra hantering av språket!
Väcker mycket till liv !
2019-05-22
  > Nästa text
< Föregående

Grävling
Grävling