Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solen och jag ler emot varann

medan vi speglar oss i det spegelblanka vattnet
då vi njuter av rådets lugn
För där står jag på en liten bergshylla och tittar ner
i vattnet när det är alldeles vindstilla ute på morgonen
Och då jag tänker medan jag speglar mig i vattnet
Jag har visst fått lite färg
Cool
Och kanske, jag ska kamma till mig en mittbena istället
Istället för som nu
Sidobena
Eller kanske bara raka av mig allt mitt hår
Hm
Det tåls att tänka på…..

Solen och jag ler emot varann!

Ken Cassel
24/5-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 111 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-05-24 15:49



Bookmark and Share


    ej medlem längre
kokosolja, kvinnorna älskar det
2019-05-24
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel