Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Där, med, sen fast...

Kärlek har inget
med ålder att göra
den kan både ung som
gammal förföra, med ett
undantag, man måste vara
beredd när den börjar att på
sig röra, men en enda blunder
kan allt förstöra...




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 165 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-05-24 15:59



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Så sant
2019-05-26

  ULJO
Kärleken har inget bäst före datum
2019-05-25
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt