Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Publicerad tidigare här i april 2006


Hungrig?

Drömmar
blir man sällan mätt på ...

det går åt minst
en burk eller två ...




©Peter Stjerngrim




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 184 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-05-25 22:14



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Det beror kanske på vilken hunger som behöver mättas...tänkvärt...
2019-06-01

  M73
Ja, drömmar smakar väldigt gott!
2019-05-26

  Flisan
Behöver ofta många fler..
2019-05-25
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP