Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På en kort sekund

En kort sekund är inte en så speciellt lång stund
Inte mer än en blinkning
Men på den korta sekunden kan hela ens liv förändras
för alltid om man inte ser upp
Och då ingenting någonsin kommer att bli sig likt igen
Vilket gäller både gammal som ung
Så fortsätt håll ögonen framme på vägen istället
för att prata i mobilen och sucka tungt
Vilket kan vara helt livsfarligt
Så skaffa dig en handsfree istället om du vill fortsätta
vara gatans kung
Ett gott råd bara
Och goda råd är inte att förakta om det kan rädda ens liv..

På en kort sekund!

Ken Cassel
26/5-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 115 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-05-26 01:21



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Bra uppmaning...det händer alltför många olyckor om man inte är uppmärksam...
2019-06-01

  AKT VIP
Sekundens betydelse kan vara stor..
2019-05-26

  Flisan
Kände en samhörighet tills det kändes som att du pratade om en olycka, där försvann förståelsen, men en bra text som kan få en att tänka till i övrigt.
2019-05-26
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel