Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varenda färg som har existerat.

Jag kan måla hela världen,
i varenda färg som någonsin existerat.
Börja om från början,
måla över sörjan.

Denna värld,
i något vi kan kalla icke-existens.
Bindestreck här eller där,
det spelar ingen roll.
Få all kontroll,
över det vi kallar livet.
Kollar du nära stod det redan skrivet.
Som inristat, rivet,
i min hud.

Djupa sår,
men det går.
Tro mig,
det går.
Ett lyckligt slut.
Bortglömda i skogen.
Livet leder alltid mig dit.




Fri vers (Fri form) av Unsaidwords
Läst 124 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-05-26 21:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Unsaidwords
Unsaidwords