Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

emotionell egendom

Först vuxen blir du ett fritt och lyckligt barn och de en älskat blir en del av en (oavsett om de gett upplåtelse) vilket gör en falsk i stunden och till en tjuv, känslig för allt inflytande, men slutligen, i det allra sista, oavsett berikad och berikande. Det verkar även så att starka känslor för snabbt vänds ut och in i oro och att det enda där stor ovillkorlig värme människor emellan finns är i gammal kärlek som nästan förstenats till en seg kåda som precis slutat klibba.




Övriga genrer av kjærlighetssanger
Läst 244 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-05-26 22:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kjærlighetssanger