Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fast

du har blivit många små handlingar, intrusiva tankar
på morgonen, i affären, på bussen, på kvällen, på internet

tanken tömmer mig på blod:
tanken på oss
tanken på att själv vara för lite
tanken på att mötas, fast vi till sist blir främmande
tanken på vad jag gjort mot dig,
fast det inte var min mening
tanken på vad jag gjort ur din avbild,
fast du kanske inte ens vet
tanken på dig
tanken på dina tankar

små, intrusiva handlingar, ett slags beroende;
så hålls jag fast i paniklängtan bort.
det har inte plötsligt bara blivit så
det började inte med dig
det här är den jag alltid varit


hjälp mig
befria mig

förlåt




Fri vers (Fri form) av kjærlighetssanger
Läst 206 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-03-10 11:33



Bookmark and Share


  Levina Storåkern
Vad är det med den här texten? Ärligheten kanske? Jag tror det. Något helt genuint uppgivet. Inga beskyllningar. "fast" är titeln, upplever ändå att du gått vidare. Jag vet inte. Jag gillar detta starkt.
2020-03-14

  danne //
ins
2020-03-11
  > Nästa text
< Föregående

kjærlighetssanger