Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skepnad

någon gick förbi
han är någon annan i mitt sinne,
lövverk porlar genom kråkfötterna kring hans ögon
hans händer är spökhänder, hans värme är min värme
hans luft går genom väggar

han är regelbunden
men friare än de flesta
han rör sig till platser ingen går
han försvinner och återvänder
han sträcker sig långt över de sina,
utan ett ljud

jag hörde hans lövverk en natt
jag trodde det var något annat.




Fri vers av kjærlighetssanger
Läst 198 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-02-07 00:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kjærlighetssanger