Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

llllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll

lllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll
lllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll

 

tänker och

rör varandra på

hektometeravstånd

närvarande, dina

händer och

rörande ord

snygga strumpor



rör mig snart

önskningar

och var här

 

vill se dig se

ge mig inte tid

snälla ta den

bli igjen

 

låt mig tystna

lagd vid din rygg

fästad vid pannan



kom glöd

överdøvet närvarande

händer

du går men

rör mig snart

kom att vara

önskningar

och var här

 

 

L
?

 

 




Fri vers av kjærlighetssanger
Läst 241 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2020-03-21 13:52



Bookmark and Share


  Levina Storåkern
"snygga strumpor"
2021-11-21

    Askanden
vet inte vad som är bäst
rubriken eller texten
2020-03-21

  danne //
fint å ömt
2020-03-21
  > Nästa text
< Föregående

kjærlighetssanger