Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Efter Inger Hagerups "to tunger"


tungor

frisk säd, savande snitt i grönljus bark
rötternas och stammens trassel

förnimmelser djupt i jordfästet
vålnader i livets mark
rothårslika tankar


i det røde mørket fikk livet dobbelt form,
utmynnar en bladkrona i parallell framtid




Fri vers av kjærlighetssanger
Läst 205 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-01-08 20:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kjærlighetssanger