Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älsklingen är allt

Min älskling är vacker
som skapad av solen
av ängens alla blommor
och himmelens kulör
som vuxen ur jorden
den fagraste ros
så ljuvlig i doften
men i själen så skör

Min älskling är sången
den vackraste ballad
en klingande gitarr
och klockspelets ton
de vita tangenterna
valsen i sommarnatten
ett opus för känslorna
oktaven på kärleksbron

Min älskling är dagen
seglatsen på havet
det grön klara vatten
och vågornas iver
vandringen i naturen
och gräsets klorofyll
bokens vackra poem
det fina någon skriver

Min älskling är livet
värdet av att finnas
kaffet på verandan
och samtalen i bersån
bilturen i landskapet
upplevelsens mantra
min älskling hon är allt
om henne är jag mån

(Copyright © ULJO)




Bunden vers (Rim) av ULJO
Läst 609 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2019-05-28 08:32



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Kärleksfull hyllning till älsklingen...
2019-06-01

  Blomma-Stjärna VIP
kärleksorden ljuder som musik i mina öron och jag önskar er båda ett fortsatt gott liv tillsammans!
2019-05-29

  Ewa-Britt Nilson VIP
Gott att så
vackert få höra
man blir idel öra
och önskar lycka
till och att allt bara
glatt framåt ska föra!
******************
2019-05-29

  Sommarina VIP
Fint och Underbart
2019-05-28

    Dan Myrbeck
Väldigt vacker och fin!
2019-05-28

  lodjuret/seglare VIP
Far eller mor är full, gången är så drull, av glädjens alla tårar, ungar är lika just dårar, kan och vet allt som lull...
2019-05-28

  soligajag_1 VIP
Vilken underbar dikt till sin älskling!! Ljuvlig musik i mina öron!
2019-05-28

  Kungskobran VIP
Underbar kärlekshyllning
2019-05-28

  Feliaxel VIP
Fantastiska rader
2019-05-28

    ej medlem längre
Så vacker!
2019-05-28

  M.Eta
Så fina ord om någon man älskar!
2019-05-28
  > Nästa text
< Föregående

ULJO
ULJO