Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Papperssvalor

En dag kommer sömnen större
du packar dina minnen
fyller bädden med stenar
den oljiga jorden, pölarna
solguld i håret, doftande hö
tusen nyskördade timmar
begravda i åkersvärtan
skuggorna hängda på tork
i vägrenens sly, dikter som prasslar i vinden




Fri vers av Grävling
Läst 138 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-05-28 10:44



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Tack. Jag behövde läsa den idag. Behöver.

2019-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Grävling
Grävling