Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kan du inte bara glida över hit

och ge mig en liten stund
Ja, jag har försökt att sova men kan inte få en
endaste blund hur mycket som jag än försöker
Så att det är dig som jag tänker på just nu
kan du vara helt lugn för
För jag känner mig så ensam här trots att lamporna
nu håller på och lyser
För här sitter jag för mig själv omgärdat av ett mörker
Så jag behöver dig inatt
Kan du inte bara komma hit och stryka dig lite emot mig
lika tillgivet som om du vore en svart vit söt liten katt
För vacker är du ju redan så att det räcker
och täcker och blir över...

Kan du inte bara glida över hit!

Ken Cassel
28/5-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 106 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-05-28 13:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel