Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På telepatisk väg

Så fort som jag tänker på dig min älskade vän
försöker jag att hålla kvar den där känslan
så länge det går
Ja, jag försöker att hålla den kvar
För nu var det ju ett tag sedan sist som vi träffade på
varann, för det var i alla fall inte igår
Och eftersom jag nu råkar ha blivit av med ditt nummer
så försöker jag nu få kontakt med dig på telepatisk väg
Ja, jag tänker på dig så att det knakar i hopp om att du nu
ska känna att jag ropar högt ditt namn
I hopp om att du nu ska vara med i mina tankar
För det är ju nu som jag tänker

Varför hör du aldrig av dig för
Varför kan du inte bara ta och ringa mig, min älskade vän
för jag saknar dig så och behöver din tröst
Så ring gärna mig nu på en gång, för just nu behöver jag
få höra din så kärleksfulla röst..

Ken Cassel
28/5-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 117 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-05-28 13:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel