Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är Robert Gustafsson


Eftersom Robert Gustafsson gjort så många roller att han ibland inte vet vem han är, tror jag att jag är Robert Gustafsson, skyndar mig att vara han innan han kommer på vem han är.

Jag är mest Robert Gustafsson när han är försäljaren av miljoner skruvar och grejer som han skulle vilja vara om han inte var skådespelare, jaha en x25 h4 med nedsänkt försilvring ja dom har vi just fått in, finns här borta i gången till vänster, tredje hyllan, gult fack nr 24. Då är jag Robert Gustafsson med penna bakom örat jaha fru Andersson vad får det lov att vara i dag då?

Men inte när han gör alla de andra rollerna han gör, nåt får han väl göra själv.

Och jag vägrar halsstarrigt att låta mig övertalas till stöttande biroller i hans föreställningar. Nånstans får man sätta gränsen. Det får räcka med den där illern.




Prosa av Göran P Rödholm
Läst 208 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-05-28 15:10



Bookmark and Share


  Lilla My* VIP
Kul text. Illern är också rolig.
O du är poeten.

2019-05-28

  boohoom
nä. jag är robert.


2019-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Göran P Rödholm
Göran P Rödholm