Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommaren skriver sina spår över ditt ansikte

Vinden andas dig
kvällen böjer sig i bön
du är redan natt, parfymer
av mentol och kumarin
sotmålade ögonlock, knappt synliga droppar
asfaltens sälta, allt det stillastående
som på din befallning
flammar upp, går förlorat




Fri vers av Grävling
Läst 196 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2019-05-28 21:34



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så otroligt vackert,
2019-05-31

  Rafmagn VIP
Fantastisk!
2019-05-28

  Ulf Carlsson VIP
Panteism och naturmystik i skönt formulerade sinnesintryck i ett litet format, som ger (mig) en andlös känsla av närvaro av något större.
2019-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Grävling
Grävling