Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trafikstockning i hjärnbarken


Hon förfärades över skrivkrampens outhärdliga makt
men stod ändå där
redo att möta ett nytt blad
Hur än pennan blödde där mot pappret
så kom liksom orden allt för stötvis för att riktigt passa ihop
Ingenstans fanns en början som ville passa med slutet
och allt berodde på dig
Dina ögon
Hela din existens störde henne
och fick meningarna att stamma i fingrarna
Hon sökte ord att skriva över dig med
men hon fick bara tomma sidor




Fri vers av HQ
Läst 325 gånger
Publicerad 2006-06-25 16:42



Bookmark and Share


  Bissen
ja den här gillar jag skarpt!
2006-06-29

  Lenmac
Hej!
Jäkla bra! Titeln fick mig att hoppa av glädje.. kanske inte den gladaste dikt.. men ja. du fattar titeln va grym. och dikten med!
2006-06-27

  Karin_B
jobbigt med skrivkramp! men det släpper, det gör det alltid!
2006-06-26
  > Nästa text
< Föregående

HQ
HQ