Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snälla du!

Sluta upp och gråt
För jag har ju sagt att jag ångrar mig
Jag har ju sagt förlåt

När allting har blivit blött smakar bittra tårar
alltid lika salt och sött
Men solen den kommer alltid tillbaka och torkar upp
tårarna som bara dunstar
Så nu kan vi se att vårt förhållande aldrig har varit dött
För med fart och fläkt finns det inget förhållande
som är helt perfekt
Alla har de sina skavanker med en och annan defekt

Så snälla du!
Lugna ner dig lite nu
För jag har ju sagt förlåt..

Ken Cassel
30/5-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 95 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-05-30 15:19



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Det är bra att kunna säga förlåt...och att förlåta också...
2019-06-01
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel