Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du klär upp mig

Kammar till mig
För jag är din docka
Din Ken docka
Så du köper presenter till mig
Och jag bara älskar det
Du ger mig all din kärlek och jag bara älskar det
För det är alltid du som får mig att känna mig så levande
Som om jag verkligen existerar
Som om jag verkligen finns till
Finns till så länge som jag minns

Du klär upp mig
Kammar till mig
Ser till att jag ser snygg och proper ut
För jag är din docka
Din Ken docka
Så jag följer snällt med..

Ken Cassel
30/5-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 113 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-05-30 16:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel