Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utspridda tankar

I jorden ligger en skatt
oupptäckt
allt finns
men ändå inte
De säkra hittar alltid nån form av skatt
men man är aldrig på den säkra sidan

De fungerande människorna bryter sig in... pockar på... med sitt allt för stora hjärta... som liknar en sten pga. storleken.
Men ett hjärta är ändå ett hjärta.

Den osäkre är rädd för mörkret
men törs ändå sova
Är höjdrädd
men är inte rädd för att flyga.
Den osäkre litar bara inte

sin
inre
säkerhet




Fri vers (Fri form) av Anders Nordlander VIP
Läst 235 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-05-30 23:30



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Som jag sagt det förut, här går det igen i repris. 'Om en inte kan lita helt på sig själv, hur kan en då lämna sin lit i andra's händer?'
2019-07-09

  ULJO
Klockrent om människors beteendemönster
2019-05-31
  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP