Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill ha den


Du vill ha den

Han och hon därborta vill ha den

Alla vill ha den

Men tyvärr så är det inte alla som får den

Den så ljuvliga kärleken

Vilket är synd, tycker jag...

Ken Cassel
31/5-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 224 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-05-31 13:53



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Alla borde ha tillgång till den...
2019-06-01

    ej medlem längre
Fin rakt igenom. Och sista meningen "vilket är synd, tycker jag"! Wow! Önskar att jag kommit på såna slut!
2019-05-31
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel