Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan att tänka

Jag sväljer orden du ger mig utan att tänka efter.
Det bara är rakblad som jag får,
till för att riva sönder min insida.
Jag vet att alla lögner som du sa skulle vara sanna,
bara jag glömmer bort tanken på att det skulle vara du och jag för att fungera.
Hur ska jag veta om alla vackra ord du skriver är om mig
eller om den lilla dröm flickan som du har i din fantasi.
Jag kan inte göra något annat än att tvinga mig själv att tro,
att allt var så mycket mer än det var på riktigt.




Fri vers av Qillin
Läst 408 gånger
Publicerad 2006-06-25 19:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Qillin