Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En svag doft av nylagd asfalt.

Jag somnar i bilen,
den tar mig ingenstans men överallt.
Livet är så kallt.
En svag doft av nylagd asfalt.
Någon slags gestalt.
På håll,
alltid på avstånd.

Som ett minne jag aldrig kan sudda ut.
Söker mig till skogen,
för den ger mig lugn.
Frihet och allt därtill,
jag kan denna skogen utantill.
Här står tiden still.

Som ett mörker som skyddar mig,
mot livets alla vägar och håll.
Här behöver man inte ha koll,
här har jag kontroll.
Inget spelar roll.
Lyckan finns inom räckhåll.




Fri vers (Fri form) av Unsaidwords
Läst 209 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-06-01 23:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Unsaidwords
Unsaidwords