Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det jag undrar mest (frågetecken)

Det jag undrar mest är var alla mina frågetecken kommer ifrån,
en fråga jag ställde en gång.
Vi hittade svaret,
men det är vår hemlighet.
Schh, ingen annan vet.
Lite sådär mystiskt och diskret.

Kryptiskt för det är bara sån jag är,
frågor jag ställde.
Men det behövdes aldrig några frågetecken,
de dök bara upp från inget.
Fanns bara där från något annat,
till detta.
Det var inte det rätta,
men vi förstod.

Ingen annan förstår,
det är inte för att vi spelar svår.
Det är bara något som inte framgår,
i eller mellan raderna.




Fri vers (Fri form) av Unsaidwords
Läst 236 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-06-02 00:19



Bookmark and Share


  Unsaidwords
Hahaha precis!
2019-06-02

    ej medlem längre
????????
2019-06-02
  > Nästa text
< Föregående

Unsaidwords
Unsaidwords