Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I Stockholm Marathon slogs rekord igår men även Göteborgsvarvet blir alltmera populärt år från år och även kändisar som Kålle deltar då och då.


Också en vinnare

Efter Kals Göteborgsvarv nummer tre

fråga´Osborn om han vann och se

Kålle sa:  "På sätt och vis

fick jag mera ros än ris

för jag kom faktiskt FÖRST senare"!




Bunden vers (Limerick) av limerick
Läst 195 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-06-02 12:27



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Fyndigt avslut som ger mig ett leende!
2019-06-03

  walborg
haha - fyndiga Kal
2019-06-02

    Sefarge VIP
Rätt inställning!
Skrattar bäst
Som skrattar
Sist?
;)
2019-06-02
  > Nästa text
< Föregående

limerick
limerick

Mina favoriter
Hålla truten-limerick