Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Själsfränder

Själsfränder

Det verkar som om
att vi är evigt kopplade till varandra
i tiden innan tiden, genom tiden
och i tiden efter tiden
som själsfränder från samma kosmiska stam
så vi känner os lyckliga
varje gång vi träffas
när vi seglar i en kanot på en flod
- utforskar nya och okända kontinenter -
eller passera varandra i olika bilar
och kanske en dag reser tillsammans
i rymdskepp till okända planeter i universum
osynliga trådar binda oss till varandra
som en man eller kvinna, far eller mor
bror eller syster, familj eller vänner
vi har alltid denna ömsesidiga känsla
att även om vi är uppdelade i olika delar
är vi alltid på samma resa
for att vara tillsammans som en igen




Fri vers av Klaus Peter Jensen
Läst 399 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2019-06-03 11:19



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Gillar.
2019-11-22

  Johanna wiberg
Kära skrivar vän.Du har så rätt när
Du skriver att våra själar känner igen
Varandra.Var vi än befinner oss i
Universum.Du beskriver det så fint...Vi säger inte längre Jag är,utan vi är l denUniversella intelligensen

Johanna W
2019-06-10

  Johanna wiberg
Kära skrivar vän.Du har så rätt när
Du skriver att våra själar känner igen
Varandra.Var vi än befinner oss i
Universum.Du beskriver det så fint...Vi säger inte längre Jag är,utan vi är l denUniversella intelligensen

Johanna W
2019-06-10

  Alysse VIP
Känslan att höra samman
är unik och fantastisk
så underbart
då själen finner
sin frände
fint skrivet!
2019-06-03

  WyS VIP
Vackra tankar om evigt liv!
2019-06-03

  Chawa VIP
Författaren har fångat den i hjärtat djupa känslan av etthet. Ett tilltalande ämne. Varmt och kärleksfullt skrivet.
2019-06-03
  > Nästa text
< Föregående

Klaus Peter Jensen
Klaus Peter Jensen