Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


juni


Kastanjeljus


Välkommen juni

med dina ljumma vindar
och ljusa kvällar

sommarkänsla

nypumpad cykel
änders vattenlek

syrendoft

grillad korv
sorl och skratt

måsfamiljen på taket

samma scenario i sextio år
aldrig tröttnar jag

kastanjeljus




Fri vers av stormengudrun VIP
Läst 248 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-06-03 23:26



Bookmark and Share


  Cikoria Blå VIP
Fin juni-hyllning.
2019-06-04
  > Nästa text
< Föregående

stormengudrun
stormengudrun VIP