Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bräcklig

Så äcklig och ful
Som en kärra utan hjul
Duger inte till ens en enda rad
Utan möts endast av blockad
En ensam natt och tusen till
Där mina tankar aldrig står still
Jag tänker - jag är värdelös
Kanske för att jag är sysslolös
Kan inte sova, tänker för högt
Letar uppmärksamheten jag alltid sökt
Möts av tomhet och existensiell ångest
Vågor av dåliga beslut och ånger
Ändå duger jag inte till
Trots att det är det enda jag vill
Så himla ful och äcklig
Min självkänsla - så bräcklig




Bunden vers (Rim) av Lättpåverkad
Läst 231 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-06-05 01:17



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
en sådan otrolig gudinna,
så vacker, så värdefull, så total, så fullständig

så åtråvärd
2019-08-01

  Fulbergarn
Snyggt rimmad
2019-06-05
  > Nästa text
< Föregående

Lättpåverkad
Lättpåverkad