Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad jag ville

Vad jag ville
var att skriva
med all den makt
som ord kan skapa
måla med verben
som galopperande hästar
nyanser och toner
med adjektivens skimmer
levandegöra ur inget
ge substantivens substans
åt idéer som just fötts

Vad jag gjorde
var att foga mig
i de askgråa reglernas led
huka mig för siffrorna
som slogs ovanför mig
Ord utan innehåll
liv eller färg
drog över mitt ansikte
lades i min mun
kom ur mina fingrar
och tomhet
var allt
jag kunde skapa




Fri vers (Fri form) av Leonina
Läst 157 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-06-10 00:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Leonina