Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Sladdlös poesi [in ear/on ear]

Världen är vriden

och vi med den

 

gravitation i mitt kött

tankens rotation

en tyngd för allt som söker sig

 

en vansinnig vals

av treradig dikt

spikskor på papprets parkett

 

stjärnorna har dolt sina ögon

men de viskar genom molnen

till människor med pluggade öron




Fri vers (Fri form) av Silverstripe
Läst 271 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2019-06-07 21:08



Bookmark and Share


  Anna Helena VIP
Mitt i prick i tiden
2019-07-06

    Lena Söderkvist VIP
Proffsigt.
2019-06-15

  lodjuret/seglare VIP
Dä ska en ha motion te, bara o läsa en bok breve, lathunden till maskinens gång, orka stämma upp en sång, o sjunga di da do de
2019-06-08
  > Nästa text
< Föregående

Silverstripe
Silverstripe