Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bitterljuvt

 

 

plågsamt smeksamt

bitterljuvt

fyller

minnesbubblor

hjärnan 

med en gråtmild 

längtan

 




Fri vers (Fri form) av Spik
Läst 157 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2019-07-12 18:44



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Vackra vemodiga ord.
2019-07-12
  > Nästa text
< Föregående

Spik
Spik