Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pretto

Det är pretentiöst att skriva poesi

man tror att någon annan är intresserad

av ens innersta tankar

 




Fri vers (Fri form) av Spik
Läst 298 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-07-12 18:46



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
håll igång även om du int ä söm strindberg.
2019-07-16

  Gunnar Hilén VIP
Hmmmm !?
2019-07-16

  Grävling
Jag tror att det är bra för välbefinnandet att vara pretentiös ibland.
2019-07-13

  Hopplös själ
Haha,ja det är såklart ett sätt att se på det :)
2019-07-12
  > Nästa text
< Föregående

Spik
Spik