Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Roten till allt våra rötter!

Tankar från foten
är ju roten till allt
ont och gott...

Om inte
har man ju fått
allt om bakfoten...

Helt enkelt inte förstått!

De är ju den och hans
kompis som är våra bärande
och borde givetvis vara
våra lärande...

Det är ju de som först
stöter på med- och
motgång, inte knoppen
i toppen, dit upp stiger ju
informationen sist, att lita
på den är ju att i kunskap
och i utveckling verkligen
ha en stor brist...

Inte ens en chans att ens
stoppa ett anfall som
kanske är på gång...

Naturen är ju visare
än knoppen, den vet ju
att roten, är där energin
finns och där ju allt startar...

Utan den kanske allt
vidare åt ett helt annat håll
än det tänkta knatar...






Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 101 gånger
Publicerad 2019-06-08 18:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt