Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Han är en skyddsängel

som tar henne under sina vingar
Ger henne skydd
Låter ingenting få hända henne
För hos honom så ska hon kunna känna sig helt trygg
Och om någon ens vågar försöka göra något dumt
så viftar han bara bort det, precis som man gör
när man viftar bort mygg

Han tar henne under sina vingar
Ger henne skydd
Värmer henne från väta och kyla
För hos honom ska hon kunna känna sig helt trygg
medan vargarna i fjärran håller på och yla
Bara kunna slappna av i fridfull harmoni och på samma
gång kunna känna sig lika lycklig och fri som bina
och blommorna på ängen
För själv så har hon precis somnat in och ligger just nu
och snusar i sängen...

Han tar henne under sina vingar!

Ken Cassel
9/6-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 115 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-06-09 23:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel