Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"Andra tider. .."



Hon mötte Rambo
Han var lite lätt senil.
Bröstmusklerna hängde
som utdragna pattar
utefter hans ölmage

Stod lutad och grät mot
Rollatorn för att den
kärvade och han inte
kom över gatan

Hon hjälpte honom
över till andra sidan.
Om han lovade att inte
ha ihjäl en massa folk

Det hade han slutat med
för länge sen bedyrade
Han.

För det var ju
Andra tider nu!

Hon gav honom en
smekande klapp på
den orakade kinden

Och skyndade vidare
Så hon inte skulle
komma försent

Till sina elever
på Judolektionen




Prosa (Fabel/Saga) av Sefarge VIP
Läst 208 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2019-06-11 06:12



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Den här kommer vara på min favorit lista!Bravo!!
2019-06-12

  KattenKin VIP
Charmig berättelse om medmänsklighet och andra tider!
2019-06-11

  Fulbergarn
ha ha
times are changing
for better and worst

2019-06-11

  Kungskobran VIP
Fin berättelse om ett möte
2019-06-11
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP