Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hör

 

 

 

 
Rälsen sjunger 
min sång
 
Vattenkaraffen 
skallrar så fint 
 
Jag är ensam
på tåget som
stånkar sig 
fram 
 
Landskapet
bildar en 
oändlig 
gobeläng
 
Vävd av naturen
med sömmar 
som porlar
 
Resan tar 
ej slut
förrän jag
somnar in

 




Fri vers (Fri form) av Viksten
Läst 463 gånger och applåderad av 41 personer
Publicerad 2019-06-12 08:37

Författaren Viksten gick bort 2019. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Evelyn Falk Möller VIP
Vilken vacker resa du är ute på. Bokmärkning en del av den :)
2019-06-17

  stormengudrun VIP
Så vacker och rofylld - tack!
2019-06-17

  Elinor Sörensson VIP
En poetisk väv av livets resa
2019-06-14

    ej medlem längre
Jag kommer inte sluta bokmärka den här klockrena favoriten förrän jag somnar in..
2019-06-13

  Rise Little One
Att höra och att njuta av nuet bör komplettera varandra så livet blir som en helhet.


2019-06-13

  AKT VIP
Bra text. Det gäller att hinna titta på landskapet innan man åkt förbi...
2019-06-13

  Rafmagn VIP
Wow! Vilka vackra bilder! Helt underbart!
2019-06-12

    Betzy
Liksom antikens Aristoteles visar du människans själ genom tingen.
2019-06-12

  Mats Kitok-Lundmark VIP
En skildring av tågresande som jag är så välbekant med. Som ju blir en livsresa.
2019-06-12

    ej medlem längre
Så innerlig o vacker att jag berörs i hela mitt väsen

2019-06-12

  Kungskobran VIP
vattenkaraffens skrammel
de veckade pappersmuggarna
toan med hålet där rälsen rusade förbi
skenornas dunkande
den öppna passagen mellan vagnarna
röken från loket
trä sätena i 3e klass

Allt insomnat

2019-06-12

  Öknens Ros VIP
En vacker resa.
2019-06-12
  > Nästa text
< Föregående

Viksten
Viksten