Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trött i ögonen

går han till badrummet och tvättar av sig
och borstar tänderna
Och när han då råkar titta på sig själv i spegeln kan han
se att han inte ser så ung ut längre
Inte lika ung och vacker som han var en gång i tiden
Nu börjar han se mer ärrad ut med de där ränderna
och rynkorna

Han rycker då lite lugnt på axlarna då han inte kan göra
något annat än att acceptera är att det är som det är
Får nog börja träna lite mera, tänker han
Därefter går han in till sovrummet där hans älskade
redan ligger och sover så sött medan hon ler
God natt, hela världen, säger han när han släcker ner lyset
Knäpp!

Trött i ögonen!

Ken Cassel
13/6-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 108 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-06-13 15:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel