Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dom vackra skyltdockorna

stora som små står där snyggt uppradade med de
senaste modekläderna i det stora panoramafönstret
De står där och lockar då en av de kvinnliga skyltdockorna
har en ny vacker rosa blus ifrån Hennes och Mauritz
tillsammans med en ljus snäv kort kjol ifrån Nelly.com
Så hon är faktiskt riktigt tjusig där hon står i sin fina och
mörka långa peruk med sina vågiga små slingor
Och så har hon visst en Gucci väska i ena armen

Jo, jag tror nog visst att jag måste gå in i den här affären
och ta mig en liten titt, säger Anna till sin bästa kompis
Johanna..

Dom vackra skyltdockorna!

Ken Cassel
13/6-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 99 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-06-13 16:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel