Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svart rand

Idag är allting
kanter.

Kontraster mot fingrarnas andra led,
framför mig,
den invärtes synen.

Jag kan inte
möta
världens ögon.

Händerna vars
mjuka rörelser
minner om mellanrummen;

vita handleder,
ådror nära ytan,
uppåtvända mot munnen,
mot ljuset,
sveper mellan sfärerna.

Vit plan skiva,
blåspräcklig,
svart rand,
slår emot mig.




Fri vers (Fri form) av Nirak
Läst 203 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-06-17 22:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nirak